FAQ

Bestellingen & verzending

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Bestellingen die voor 12:00 uur worden geplaatst, worden direct na ontvangst van de betaling verzonden, als het opgegeven adres correct is. U kunt de status van uw bestelling te allen tijde bekijken via uw bestelnummer.

Hoe lang duurt het voor mijn bestelling aankomt?

Ons bedrijf is gevestigd in Duitsland. Binnen Duitsland duurt bezorging standaard 1-2 dagen, naar andere Europese landen kan het 2-3 dagen duren.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Als u uw bestelling wilt annuleren, kunt u contact met ons opnemen. Als de bestelling al is verzonden, kunt u hem aan ons retourneren en ontvangt u een volledige terugbetaling.

payment

Welke betaalmethoden zijn er?

U kunt kiezen voor vooruitbetaling, directe overschrijving, PayPal of aanbetaling (alleen voor verkopers). Betaling in cash bij bezorging is in Duitsland ook mogelijk.

Hoe lang duurt het om een betaling te verwerken?

Dit is afhankelijk van de betaalmethode. Overschrijvingen naar een bankrekening moeten handmatig door ons worden gecontroleerd en kunnen dus langer duren. Betalingen via PayPal of directe bankoverscrijving zijn binnen enkele seconden beschikbaar.

Welke kortingen zijn er?

Nieuwe klanten krijgen 10% korting op hun eerste bestelling bij ons (niet geldig voor verkopers). Ook bieden we af en toe kortingen op Black Friday en soortgelijke evenementen.

service

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

U mag altijd contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben met het product of dienst?

We proberen altijd uw problemen en verzoeken naar uw tevredenheid op te lossen, en constant onze service te verbeteren. Als u klachten heeft, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

Is er ook een fysieke Vapidoo-winkel?

Nee, Vapidoo is alleen beschikbaar als webshop.

privacy

Hoe worden bestellingen verpakt?

Uw bestelling wordt discreet verpakt. Op het pakket staat alleen de naam van onze distributeur en uw adres, dus er is niets waaruit de inhoud van uw pakket is te herleiden.

Hoe worden mijn persoonlijke gegevens beschermd?

Uw data wordt opgeslagen in onze eigen, veilige database en wordt alleen gebruikt door het Vapidoo-team en onze verzendpartners om uw bestellingen te verwerken en verzenden, alsook om onze service continu te verbeteren. Uw persoonlijke informatie wordt vertrouwelijk behandeld en zal niet aan derden worden doorgegeven.

Gebruikt jullie website ook cookies?

Ja, om het juist functioneren te garanderen, hebben wij cookies nodig, net als de meeste andere online winkels.

Verdere vragen

Worden verkopers ook bediend?

Ja, wij bedienen ook verkopers. Als u een verkoper bent en van ons wilt kopen, maak dan een account met uw gegevens aan en stuur ons uw bedrijfsregistratie toe, alsook uw website als u die heeft. Wij activeren uw account en nemen binnen 24 uur contact met u op.

Contact

Kon u het antwoord op uw vraag hier niet vinden? Neem dan alstublieft contact op met onze klantenservice via ons contactformulier of het telefoonnummer +49(0) 241 99 123 283.

To Top