Smono No 3

€ 89,00
Krauter Wachs Oel
Beschikbaarheid

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Shipping

Bestellingen van voor 12:00 uur worden op maandag tot vrijdag nog dezelfde dag verzonden.

Smono No 3 Vaporizer

De Smono 3 heeft een zelfstandig convectieverwarmingssysteem. De verhitte stoom wordt door de RVS-kruidenkamer gestuurd om geleidelijk de gewenste substanties uit de kruiden te extraheren en zachte stoom te creëren. Met de afgesloten kwartsglaskamer kunnen oliën en was ook efficiënt kunnen verdampt. De behuizing is voorzien van en fijn zacht oppervlak.

Ondanks zijn kleine formaat heeft hij een aantal geweldige functies. Het glazen mondstuk laat via gekleurde LEDs zien of de Smono 3 opwarmt (rood) of klaar is voor gebruik (groen). Dit kleine apparaatje heeft ook een automatische uitschakelfunctie na vier minuten niet te zijn gebruikt.

De Smono 3 heeft slechts 3 besturingsknoppen nodig: aan/uit, omhoog en omlaag. De omlaagknop verlaagt de temperatuur naar het gewenste niveau. De vaporizer is binnen 2 uur volledig opgeladen via een USB-kabel en heeft een traploze temperatuurregeling tussen 170°C en 210°C. Om te schakelen tussen Fahrenheit en Celsius drukt u simpelweg tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de omlaagknop; na ongeveer drie seconden schakelt hij om.
Meer informatie
SKU1987
TypePortable Vaporizer
UsageConcentrates, Wax, Herbs
Recharge Time120 min
Heating TechniqueConvection
Heat-up time30 Seconds
Oven materialStainless steel, Quartz
Energy SourceBattery
Haptic feedbackNee
Pass-Through ChargingNee
Temperature Setting170°C - 220°C
Replaceable batteryNo
Size8.1 x 5 x 2.7 cm
Editioncomplete kit
CountryDuitsland
Colorblack
BrandSmono
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Smono No 3
Uw waardering
To Top